Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vahdet GÜL'ün Ziyareti

19 Haziran 2018 Salı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vahdet GÜL fakültemizi ziyaret ederek fakültemiz hakkında bilgi aldılar. Dekanımız Prof.Dr. Adnan YILMAZ  Sayın Gül’ ü makamında ağırladı. Sağlık Bakanlığı ile ortak protokol kapsamında hem sağlık hizmeti hem tıp eğitimi veren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakülteleri olarak eğitim- öğretime dair hemen her konuda görüş alışverişinde bulunuldu. Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Hasan TÜRÜT ve bazı öğretim üyelerinin katılımıyla 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde müfredat dahilinde eğitim vermeye başlanacak ve kısa adı RSİM olan Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi gezildi ve simulasyona dayalı eğitim hakkında bilgi verildi.