Simülasyonda Eğitici Eğitimi Prof.Dr. Melih ELÇİN & Şenay SAYMAZOĞLU

25 Eylül 2018 Salı

Daha önce merkezimizi ziyaret edip, kurucu ve eğitici öğretim öğretim üyelerimize  tıp eğitim müfredatından sınavlara,  akreditasyona kadar pek çok konuda interaktif  olarak tecrübe ve deneyimlerini paylaşan ve simüle hasta  hakkında uygulamalı eğitim veren Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi İleri Düzey Sağlık Teknolojileri Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Melih Elçin ve yine aynı anabilim dalından  Şenay Saymazoğlu RSİM 'nde ''Simülasyonda Eğitici Eğitimi'' başlıklı iki günlük uygulamalı eğitim vermişlerdir.

Son derece verimli geçen eğitimin ardından 15 öğretim üyemiz merkezimizdeki uygulamalı eğitimleri aktif yürütmede daha donanımlı ve bilgi sahibi olarak, adı geçen merkez tarafından sertifika almaya hak kazanmışlardır. Merkez olarak  mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası tıp eğitiminde dünya standartlarında eğitim verme yolunda kararlılığımızı tüm gayretlerimizle göstermeye devam edeceğiz.