2022-2023 EĞİTİM YILI FAALİYET RAPORU

01 Ekim 2023 Pazar

2022-2023 EĞİTİM YILI FAALİYET RAPORU
Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde simülasyona dayalı tıp eğitimi deneyimine dayalı öğrenmenin en iyi örneklerinden olan Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi hatalarından öğrenerek deneyim kazanmaya olanak veriyor. Eğitim alan kişinin performansı üzerinde düşünmesi için gerekli eğitsel ortamı hazırlayan RTEÜ Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi Donanımlı eğitici kadrosuna sahip. Çok sayıda Simülasyon eğitim programının verildiği RTEÜ Klinik Simülasyon Eğitim Merkezi’nde başta Tıp Fakültesi olmak üzere, eğitim paydaşlarımız olan Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Klinik asistanları ve Kurum dışı düzenlenen (TÜBİTAK Projeleri vs. ) eğitimlerde 2022-2023 Eğitim yılında 1130 saat Klinik Simülasyon Eğitim Merkezimizden faydalanıldı.